Menukaart

 

 

 

 

Eten

Koffie met heerlijk huisgemaakt gebak, lunchen met bijvoorbeeld een broodje pulled pork of een uitsmijter op oerbrood en ’s middags lekker genieten van onze borrelhapjes en deelplanken bij de borrel. U kunt ook bij ons een heerlijke plate schnitzel, boerensnitzel, kippendijsate, spareribs, groenteburger of de burger XL bestellen al vanaf € 11,50. Bij de borrel hebben we Langeler Deelplanken met streekkazen en worst, brood met smeersels, olijven, warm bittergarnituur  of nacho’s uit de oven met of zonder pulled pork en nog veel meer lekkers….


Borrelhapjes & Specials

Bitterballen, borrelmaatjes, een broodplankje,  nacho’s uit de oven of wat te denken van onze Langeler Deelplanken met een keur aan koud en warm bittergarnituur.


Dranken, koffie/thee & Gebak

Diverse frisdranken, waanzinnig mooie shotjes, gewoon koffie en thee, cappuchino, latte of toch maar een Speciaal Biertje? En wat te denken van ons heerlijk huisgemaakt gebak bij de koffie….


Speciale koffie, IJs & Toetjes

Koffie, latte, cappuchino met een likeurtje erbij? Kinderijsjes, Sorbets, Warme Wafels met kersen en slagroom.. dat wordt smullen!


 

Café Langelo

Hoofdweg 10
9333 PB  Langelo

T 06 236 711 79
info@cafelangelo.nl

No style available
No style available