Geschiedenis

Ooit Café Centraal, de afgelopen dertig jaar Café Pension Bralts en sinds oktober 2017 Café Langelo.
De donkerrode vloerbedekking is verdwenen, een mooie houten vloer is gelegd, de bar is naar voren verplaatst en verlengd… zomaar een greep uit de veranderingen die hebben plaatsgevonden sinds het café de naam Café Langelo draagt.

Sinds oktober 2017 zijn wij de uitbaters van dit mooie café met een heel rijk verenigingsleven. De wens van het dorp was toen zij het café in eigendom kregen dat het verenigingsleven zijn plek kon behouden in het café. Intussen zijn er zelfs verenigingen bijgekomen, zoals een sjoelclub, een dartclub en een derde en vierde biljartclub.

Het terras is in 2018 al aangepakt door nieuwe parasols en bloembakken te plaatsen, dit jaar is er een vlonder aan de zijkant gemaakt met een prachtige vuurtafel erop, de zonwering voor de voorzijde is besteld en ook de tafeltjes gaan vervangen worden. Ons terras leent zich uitstekend voor een heerlijke barbecue, vraag vrijblijvend naar de verschillende arrangementen.

Alleen de lichten aan en de deuren los is niet meer genoeg… met enthousiasme en creativiteit proberen we daarom voor elk wat wils te organiseren. Houdt onze agenda in de gaten voor alle activiteiten.

Kijk ook eens bij de arrangementen voor bijvoorbeeld een High Tea of een High Wine. Ons café leent zich ook uitstekend voor een verjaardags, personeels, of bijvoorbeeld een jubileumfeest. Hierbij kan een barbecue georganiseerd worden of een lopend buffet. Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden.

Tenslotte: Kom je met de auto? Wij hebben een ruime parkeerplaats achter het Café!

Tot ziens in Café Langelo!

Jos en Alieneke

Café Langelo

Hoofdweg 10
9333 PB  Langelo

T 06 236 711 79
info@cafelangelo.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag* 17.00 – 00.00 uur
Donderdag* 17.00 – 00.00 uur
Vrijdag* 17.00 – 02.00 uur
Zaterdag 17.00 – 02.00 uur
Zondag 15.00 – 02.00 uur

* in de maanden juni t/m september gelden ruimere openingstijden:

Het pension is 7 dagen per week geopend.

ETEN & DRINKEN