Arrange­menten

Klootschieten

Na een kopje koffie of thee met daarbij een Drentse lekkernij loopt u een mooie route. Probeer in een zo min mogelijk aantal worpen uw kloot (een bal gevuld met lood) naar de finish te werpen. U speelt in teams van 2 of meer personen. De route heeft een lengte van maximaal 4 km. Bij terugkomst staat een Drents kruidenbittertje voor u klaar.
Prijs: € 7,50 p.p.

Dit arrangement kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lunch of een heerlijke Langeloër Borrelplank, informeer naar de mogelijkheden.


High Beer

Bier & Bites proeverij voor twee personen of meer
Geniet van een gezellige High Beer met 3 bieren naar keuze en een goedgevuld borrelplateau.
Prijs: € 15,00 p.p.

 


High Wine

Naast een High Beer biedt Café Langelo ook een High Wine.
Tijdens de High Wine kunt u genieten van 3 glazen wijn naar keuze, met daarbij een goedgevuld borrelplateau.
Prijs: € 15,00


High Tea

Heerlijk genieten voor twee of meer doet u met een High Tea bij Café Langelo.
De High Tea bestaat uit verschillende zoete heerlijkheden met daarbij een pot thee, met keuze uit diverse smaken. De High Tea kan uitgebreid worden met diverse hartige sandwiches.
Prijs: € 12,50 p.p. (meerprijs sandwiches € 5,00)


Babyshower High Tea

Is er een baby op komst? Kom dit gezellig vieren met een High Tea bij Café Langelo. De tafel wordt versierd en er wordt gezorgd voor heerlijke zoete lekkernijen. Een lekker alcoholvrij glaasje bubbels maakt het feestje compleet. Eventueel kan de tafel in roze of blauw worden versierd.
Prijs: is € 14,50 p.p.


Babyborrel

Net een kindje gekregen en willen jullie dit vieren? Dat kan met twee uren lang genieten van heerlijke hapjes met daarbij onbeperkt bier, wijn of fris met bijpassende versiering in roze of blauw.
Prijs: is € 17,50 p.p.


 

Café Langelo

Hoofdweg 10
9333 PB  Langelo

T 06 236 711 79
info@cafelangelo.nl

No style available