Touren, Eten en Drinken

Even lekker touren met familie, vrienden of lekker met zn tweetjes? Zoek je een leuke activiteit voor een teamuitje? vriendinnen of vriendenuitje? bedrijfsuitje? verenigingsuitje? tourtocht?

Een E-chopper huur je voor € 39,50 voor 2,5 uur. Wij hebben een leuke route voor jullie gemaakt en ook hebben wij verschillende arrangementen …een hele leuke is bijvoorbeeld ontvangst met koffie & gebak, vervolgens 2,5 uur op pad met de E-chopper en bij terugkomst keuze uit één van onze plates of ter afsluiting barbecueën op onze haardbarbecue. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Of wat te denken van een heerlijke Langeler Borrelplank nadien.

De E-choppers zijn eenvoudig in gebruik, geluidsarm, schoon, fun en je hebt geen helmplicht! Je moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen tegen een meerprijs van €8,00 mee achterop. Let wel, het totaal gewicht mag niet meer dan 120KG zijn.

Op onze haardbarbecue van Del Nord kan heerlijk gebarbecued worden en heeft een mooi plekje op het terras gekregen. Leuk te combineren met een scooterritje.

De “Del Nord” is een BBQ, een buitenkeuken, een bakplaat, een vuurschaal en een statafel in één.
Dit is de nieuwe beleving op gebied van BBQ en buitenkoken met oneindige mogelijkheden.

 

Nu boeken!

 

Café Langelo

Hoofdweg 10
9333 PB  Langelo

T 06 236 711 79
info@cafelangelo.nl

No style available
No style available